Meer dan 14.000 gezinnen op Sitly! Vind babysitwerk in je buurt, neem contact op met ouders & maak kennis

Hoe het werkt voor babysits

Ik ben een ouder

Er zijn meer dan 58.000 gezinnen en babysits op Sitly in heel België. Je kunt gemakkelijk een leuk gezin vinden waar je kunt babysitten!

Step 1 1. Vul je informatie in

Voeg je beschikbaarheid, je ervaring en uurtarief toe aan je profiel en upload een foto die je ook in je cv zou gebruiken. Op basis van je filters zie je de gezinnen die het best bij je passen.

Step 2 2. Bekijk profielen van gezinnen

Als je een gezin vindt dat je aanspreekt, bekijk dan hun profiel om meer over hen te weten te komen. Lees over hun kinderen en naar wat voor babysit ze zoeken om te kijken of het een match is.

Step 3 3. Maak kennis met gezinnen

Stuur de ouders die je aanspreken een bericht. Als je ze leuk vindt, vraag om kennis te maken met hen. Na het gesprek besluit je of het een match is.

Heb je een vraag?

Wat is Sitly?

Bij Sitly kun je een babysit, onthaalmoeder of gezin in je buurt vinden. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen, kennismaken en eventueel verdere afspraken maken. Je bepaalt zelf wat voor type opvang of welk type van gezin het beste voor jou is, en kunt dus zelf bepalen met wie je contact wil leggen.

Brengt registratie verplichtingen met zich mee?

Nee. Registreren is geheel vrijblijvend, gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen of je ingaat op een uitnodiging tot kennismaking van ouders, babysits en/of onthaalmoeders bij jou in de buurt. Het regelen van kinderopvang heb jij zo volledig zelf in de hand.

Worden ouders, babysitters en onthaalmoeders gescreend door Sitly?

Sitly kun je zien als een online "prikbord." Iedereen kan zich aanmelden of berichten sturen. Wij screenen niet op voorhand. Natuurlijk controleren we wel regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst. Maar het is aan ouders en babysitters zelf om een selectie te maken binnen het aanbod van Sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie, door bijvoorbeeld referenties op te vragen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo krijg je het beste beeld van een potentiële babysit of potentieel gezin.