Typ je vraag

Mijn account

Kan ik mij ook weer afmelden bij Sitly?

Ja, in je persoonlijke profiel staat een button waarmee je je kunt afmelden. Jouw gegevens zullen dan niet meer zichtbaar zijn voor andere ouders, babysitters of onthaalmoeders.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Log in, klik op 'Mijn instellingen'. Je ziet dan onder het tabje 'profielinstellingen' de mogelijkheid om je wachtwoord aan te passen.

Over Sitly

Heb ik nog steeds recht op kinderopvangtoeslag als ik de kosten deel met andere ouders?

Bij gastouderopvang in het huis van één van de ouders is het ook mogelijk om de opvang te delen met een kind van een andere ouder, die dus elders woont. Beide ouders komen dan in aanmerking voor een kinderopvangtoeslag. Zie voor meer informatie http://www.toeslagen.nl.
Als ouders geen kosten maken omdat zij via Sitly elkaar hebben kunnen helpen bij de opvang hebben zij geen recht op toeslag. Kinderopvangtoeslag wordt immers alleen gegeven ter compensatie van gemaakte kosten.

Over Sitly

Brengt registratie op Sitly verplichtingen met zich mee?

Nee, registreren is geheel vrijblijvend, gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen of je ingaat op een uitnodiging tot kennismaking van ouders, babysittes en/of onthaalouders bij jou in de buurt. Het regelen van babysit of opvang heb jij volledig zelf in de hand.

Worden ouders, babysitters en onthaalmoeders gescreend door Sitly?

Je kan Sitly zien als een online “prikbord”. Wij controleren weliswaar regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst maar het is aan ouders zelf om een selectie te maken van het aanbod op Sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie door bijvoorbeeld referenties op te vragen van babysitters en onthaalmoeders en een kennismakingsgesprek te hebben om een goed gevoel te krijgen van elkaar.

Hoe kunnen anderen contact met mij opnemen?

Anderen kunnen met jou contact opnemen als zij een Premium lidmaatschap hebben afgesloten. Iemand stuurt een bericht via Sitly naar jou en jij ontvangt een e-mail van ons om je te verwittigen. Je kunt berichten van anderen altijd gratis beantwoorden.

Privacy

Zijn mijn persoonsgegevens veilig opgeslagen?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De website is daarom extra beschermd. Om het verkeer van bezoeker naar server te beveiligingen zodat het niet door kwaadwillige personen kan worden onderschept is de website beschermd met een zogenaamd SSL-certificaat. Dit certificaat versleutelt informatie die heen en weer wordt gezonden, en is in de volksmond beter bekend als “het slotje” in de browser of de “https variant” van een website.

Mijn account

Hoe kan ik mijn premiumabonnement beëindigen?

Je kunt je premiumabonnement beëindigen door in te loggen en te gaan naar Mijn instellingen/Premium status. Jouw abonnement wordt steeds met maar 1 maand verlengd. Je zit daardoor nooit vast aan een abonnement. Opzeggen kan altijd zonder opzegtermijn.

Over Sitly

Wat biedt Sitly voor babysitters en onthaalmoeders?

Een babysitter of onthaalmoeder kan via Sitly ouders in de buurt vinden die op zoek zijn naar een kinderoppas, babysit en/of onthaalmoeder. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen, kennis maken en eventueel verdere oppas afspraken maken.

Hoe leg ik contact met iemand?

Door naar het profiel te gaan van iemand en te klikken op 'bericht sturen' kun je een bericht sturen naar die persoon. Je zult dan wel eerst een premiumlidmaatschap moeten afsluiten. Zodra jij het bericht hebt verzonden, sturen wij een email naar de betreffende persoon om hem/haar hiervan op de hoogte te stellen. Mensen naar wie jij een bericht stuurt, kunnen jou gratis antwoorden.

Wij delen nooit jouw contactgegevens met andere personen op Sitly zoals een adres, email of telefoonnummer. Het is dus aan jou om die aan de ander door te geven.

Privacy

Zijn mijn persoons en adresgegevens zichtbaar voor anderen?

Alleen jouw voornaam en foto zijn zichtbaar voor andere gebruikers. Je adresgegevens blijven afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor anderen.

Mijn account

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Log in en ga naar Mijn instellingen / Persoonlijke gegevens. Daar kun je jouw adres aanpassen.

Mijn account

Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd maar het systeem herkent het nieuwe wachtwoord niet. Wat nu?

Let erop dat je op de activeringslink in de mail met het nieuwe wachtwoord klikt. Pas dan is je nieuwe wachtwoord actief.

Kan ik mijn profiel omzetten naar oppas, gastouder of ouder?

Nee, dat is technische helaas niet mogelijk. Het beste kun je jouw 'oude' profiel eerst verwijderen om je vervolgens opnieuw in te schrijven als ouders, oppas of gastouders.

Over Sitly

Wat biedt Sitly voor ouders?

Sitly biedt ouders de mogelijkheid om kennis te maken met ouders, babysitters en/of onthaalmoeders uit de buurt om gezamenlijk de kinderopvang te regelen. Dit kan bijvoorbeeld door samen als ouders een nanny of babysit aan huis te nemen en de kosten daarvan te delen, af en toe op elkaars kinderen te passen, of wekelijks elkaars kinderen op te vangen als een van de ouders bijvoorbeeld een vrije dag heeft. Daarnaast kun je via Sitly babysitters en onthaalmoeders in jouw buurt vinden om iets mee te regelen.

Wat kost Sitly?

Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf berichten naar anderen sturen? Dan kun je een premiumabonnement afsluiten. Abonnement ouders 3 maanden € 24 (€ 8 per maand) 12 maanden € 48 (€ 4 per maand) Abonnement babysitters / onthaalmoeders 3 maanden € 15 (€ 5 per maand) 12 maanden € 36 (€ 3 per maand) Een Premium abonnement wordt na afloop van de gekozen termijn automatisch verlengd met steeds 1 maand tegen het door jou gekozen maandtarief. Je zit nooit vast aan een abonnement. Opzeggen kan altijd zonder opzegtermijn.

Privacy

Waar worden mijn adresgegevens voor gebruikt?

Jouw adresgegevens worden gebruikt om andere geregistreerde gebruikers bij benadering te tonen waar je woont door een icoontje op de kaart te plaatsen in jouw buurt. Zo kan een andere ouder, babysit of onthaalmoeder je als buurtbewoner herkennen en je eventueel via de Sitly-site benaderen. Wij zullen jouw straat en huisnummer nooit tonen. Wij zullen jouw adresgegevens ook nooit aan derden verstrekken.

Kun je het antwoord niet vinden?

Neem contact met ons op