Flexibele opvang die past bij jouw gezin

Een avond samen met je partner. Een wisseling in je vrije dag. Een vaste babysit voor de dagen dat je werkt. Of je nu regelmatig of af en toe kinderopvang nodig hebt: je vindt de juiste match op Sitly. Op ons platform vinden ouders, babysitters en onthaalouders elkaar. Zodat jullie de dingen kunnen doen die jullie willen doen.

Registreren is vrijblijvend en zonder verplichtingen

Het verhaal van Sitly

"Sitly is ontwikkeld door ouders, voor ouders. We willen dat je kinderen de beste opvang krijgen, en we willen dat je ze met een gerust hart achterlaat wanneer je elders moet zijn. Sitly is nu het snelst groeiende platform waar babysits en gezinnen elkaar ontmoeten." - Jules van Bruggen, oprichter van Sitly
De kosten van kinderopvang of naschoolse opvang zijn hoog, de ophaaltijden zijn strikt en de omgeving is vaak heel stressvol voor jonge kinderen. Toen Jules van Bruggen vader werd en op zoek ging naar flexibele kinderopvang, kon hij geen goede oplossing vinden. Hij merkte dat hij niet de enige was die worstelde met het probleem. Daarom creëerde hij zijn eigen oplossing, en Sitly werd geboren.
Sitly is als Nederlands bedrijf opgericht in 2009, en nu actief in 14 landen met meer dan 7 miljoen geregistreerde leden. Er werken 38 mensen.

Ons team

Jules Jules Oprichter & CEO
Manouk Manouk Klantenservice
Hubert Hubert Admin & Finance
Ivo Ivo Lead developer
Alex Alex iOS Developer
Roman Roman Android Developer
Marieke Marieke UX-UI designer
Sira Sira Search Marketing
Paula Paula Quality Assurance
Linda Linda Social Media Marketing