Neem contact op met Sitly

Bekijk de meest gestelde vragen of vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen.

Heb je een vraag?

Dit zijn de drie meest gestelde vragen:

Wat is Sitly?

Bij Sitly kun je een babysit, onthaalmoeder of gezin in je buurt vinden. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen, kennismaken en eventueel verdere afspraken maken. Je bepaalt zelf wat voor type opvang of welk type van gezin het beste voor jou is, en kunt dus zelf bepalen met wie je contact wil leggen.

Brengt registratie verplichtingen met zich mee?

Nee. Registreren is geheel vrijblijvend, gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen of je ingaat op een uitnodiging tot kennismaking van ouders, babysits en/of onthaalmoeders bij jou in de buurt. Het regelen van kinderopvang heb jij zo volledig zelf in de hand.

Worden ouders, babysitters en onthaalmoeders gescreend door Sitly?

Sitly kun je zien als een online "prikbord." Iedereen kan zich aanmelden of berichten sturen. Wij screenen niet op voorhand. Natuurlijk controleren we wel regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst. Maar het is aan ouders en babysitters zelf om een selectie te maken binnen het aanbod van Sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie, door bijvoorbeeld referenties op te vragen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo krijg je het beste beeld van een potentiële babysit of potentieel gezin.

Heb je nog een vraag? Bezoek onze helppagina

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in of e-mail naar info@sitly.be

Bericht verstuurd!

Bedankt voor jouw bericht. We zullen snel contact met je opnemen!
Verstuurd

Zoek je een babysit of werk als babysit?

Beginnen Hoe werkt Sitly