Home

Steun je collega's of medewerkers met gemakkelijke toegang tot kinderopvang.

Geef ouders in je bedrijf toegang tot Sitly: de grootste community van babysits in België

Probeer gratis
8.8 / 10
van 2400+ babysits, onthaalmoeders en ouders

Meteen toegang tot 32.000 babysitters in België

Heel wat ouders ondervinden moeilijkheden om hun werk te combineren met de aandacht voor hun kinderen. De COVID-19 uitbraak maakt het nog moeilijker voor hen, omdat werkuren wijzigen en kinderen nog meer thuis zijn dan anders. Sitly helpt kinderopvang te regelen.

Feature

Ouders in jouw bedrijf gaan in op je uitnodiging om in te schrijven op Sitly en maken een profiel aan

Feature

Ze kunnen filteren en zoeken naar babysitters in hun buurt en met hen spreken

Feature

Wanneer de ouders iemand vinden die hen aanspreekt, kunnen ze een afspraak maken voor een gesprek.

Hero image

Wat ouders zeggen over Sitly

Sitly at work: geef je collega's ongelimiteerde toegang tot Sitly

Medewerkers met minder zorgen betekent minder afwezigheid, meer productiviteit en minder verloop. Steun de ouders in je bedrijf door hen makkelijke toegang te geven tot goede kinderopvang, met onze gebruiksvriendelijke app en website.

Feature

Nodig je team uit in 1 klik

Deel een uitnodiging met je collega's om uit te leggen hoe het werkt. Enkel mensen met een e-mailadres van jouw bedrijf kunnen registreren.

Feature

Volledig toezicht & controle

Collega's die de uitnodiging aanvaarden hebben meteen toegang tot alle babysitters op Sitly. Jij als admin hebt volledig toezicht en controle over wie toegang heeft.

Simpele pakketten & prijzen

Betaal alleen voor ouders die Sitly actief gebruiken.*
Begin met een gratis proefperiode van 2 weken.

Maandelijks gefactureerd Jaarlijks gefactureerd

startup

Tot 20 actieve ouders*

59.00 79.00

per maand

Package 0 Aan de slag

klein team

Tot 50 actieve ouders*

119.00 159.00

per maand

Package 1 Aan de slag

gemiddeld team

Tot 100 actieve ouders*

199.00 265.00

per maand

Package 2 Aan de slag

groot team

Tot 200 actieve ouders*

369.00 492.00

per maand

Package 3 Aan de slag

onderneming

Meer dan 200 actieve ouders*

Prijs op maat

Naar uw wensen

Tier 4 Extra Contact verkoop

*Actieve ouder: een ouder in uw bedrijf die Sitly heeft gebruikt in de afgelopen 30 dagen. Ouders die de afgelopen maand niet hebben ingelogd, krijgen automatisch een gratis account, zodat u niet betaalt voor ouders die niet meer op zoek zijn naar een babysit.

* alle prijzen zijn excl. BTW

Vier vaakgestelde vragen

Wie zal de babysitters betalen?

Sitly at work geeft jou de mogelijkheid ouders in je bedrijf toegang te verschaffen tot een grote community van babysitters, en alle tools om gemakkelijk een babysit te selecteren. Je bedrijf zal enkel het premium lidmaatschap betalen, met korting, zodat ouders volledige toegang hebben tot het platform. De selectie van babysitters en de betaling van gepresteerde uren is voor de ouders zelf. Je kan er natuurlijk voor kiezen om als bedrijf tussen te komen in de kosten van kinderopvang en een overeenkomst opstellen voor terugbetaling, maar dat is (nog) geen deel van de Sitly diensten.

Hoe kiezen ouders een babysitter?

Alle babysitters op Sitly hebben een beschrijving van hun beschikbaarheid en hun ervaring en delen referenties als ze die hebben. Ouders kunnen op al deze zaken filteren en zoeken naar babysits die bij hen passen en in hun buurt wonen. Ouders kunnend dan met hen chatten om hen te leren kennen en een kennismakingsgesprek inplannen. 11.000 ouders gebruiken Sitly al in België en geven onze service 8.6 / 10.

Wat gebeurt er als we annuleren?

Je kan op elk moment de toegang tot Sitly annuleren voor individuele ouders, of beslissen om onze service niet meer te gebruiken. De ouders zullen dan toegang blijven hebben tot hun Premium account tot het einde van de maand, waarna hun account wordt omgezet naar een persoonlijke gratis account met basisfunctionaliteiten. Als ze terug toegang willen tot Sitly Premium, kunnen ze dat aanduiden in de app en hun eigen betaalmethode toevoegen. Ouders worden vanzelfsprekend verwittigd van deze aanpassingen en mogelijkheden.

En de privacy van de ouders?

Ouders moeten zich geen zorgen maken over hun privacy. Ze hebben hun eigen accounts waartoe het bedrijf geen toegang heeft. Je zal de mogelijkheid hebben om hen toegang te geven tot Sitly Premium, maar ook om te annuleren. Als je annuleert behouden ouders hun account, maar enkel de gratis versie van Sitly met een optie om zelf opnieuw een Premium account te openen tegen betaling.

Steun je team en start vandaag

Probeer gratis uit hoe het werk, zonder verplichtingen

Probeer gratis

Heb je nog vragen?

Wij reageren binnen 48 uur op je vragen

Vul je naam in

Vul je bedrijfsnaam in

Vul het aantal werknemers in je bedrijf in (schatting)

Vul je e-mailadres in

Stel je vraag

top