Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en onthaalouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste kinderopvangpagina van België met meer dan 51000 babysitters en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.be

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een internationaal platform in 9 landen met meer dan een miljoen gebruikers.Het doel van Sitly is om de kinderopvang voor ouders en kinderen flexibel en in een huiselijke omgeving mogelijk te maken. Het is het snelst groeiende platform met jaarlijkse een verdubbeling van het aantal gezinnen, babysitters en onthaalmoeders.

Wat is Sitly?

Bij Sitly kun je een babysit, onthaalmoeder of gezin in je buurt vinden. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen, kennismaken en eventueel verdere afspraken maken. Je bepaalt zelf wat voor type opvang of welk type van gezin het beste voor jou is, en kunt dus zelf bepalen met wie je contact wil leggen.

Brengt registratie verplichtingen met zich mee?

Nee. Registreren is geheel vrijblijvend, gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen of je ingaat op een uitnodiging tot kennismaking van ouders, babysits en/of onthaalmoeders bij jou in de buurt. Het regelen van kinderopvang heb jij zo volledig zelf in de hand.

Worden ouders, babysitters en onthaalmoeders gescreend door Sitly?

Sitly kun je zien als een online "prikbord." Iedereen kan zich aanmelden of berichten sturen. Wij screenen niet op voorhand. Natuurlijk controleren we wel regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst. Maar het is aan ouders en babysitters zelf om een selectie te maken binnen het aanbod van Sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie, door bijvoorbeeld referenties op te vragen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo krijg je het beste beeld van een potentiële babysit of potentieel gezin.

Het Sitly team

Sitly's verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een crèche en we hadden geen netwerk van kinderopvang om ons heen".

Bekijk Sitly's verhaal

Logo's