Voor de pers

Sitly is een platform dat ouders met babysitters en onthaalouders verbindt. Sinds 2009 is Sitly uitgegroeid tot de grootste kinderopvangpagina van België met meer dan 24000 babysitters en ouders!

Werkt u aan een verhaal over Sitly?

Neem contact op via info@sitly.be

Sitly is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een internationaal platform in 9 landen met meer dan een miljoen gebruikers. Het doel van Sitly is om de kinderopvang voor ouders en kinderen flexibel en in een huiselijke omgeving mogelijk te maken. Het is het snelst groeiende platform met jaarlijkse een verdubbeling van het aantal gezinnen, babysitters en onthaalmoeders.

Worden ouders, babysitters en onthaalmoeders gescreend door Sitly?

Je kan Sitly zien als een online “prikbord”. Wij controleren weliswaar regelmatig of er geen ongewenste berichten worden geplaatst maar het is aan ouders zelf om een selectie te maken van het aanbod op Sitly. We raden je dan ook aan om nauwkeurig om te gaan met de selectie door bijvoorbeeld referenties op te vragen van babysitters en onthaalmoeders en een kennismakingsgesprek te hebben om een goed gevoel te krijgen van elkaar.

Zijn mijn persoons en adresgegevens zichtbaar voor anderen?

Alleen jouw voornaam en foto zijn zichtbaar voor andere gebruikers. Je adresgegevens blijven afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor anderen.
Het Sitly team

Ons verhaal

Sitly is opgericht door Jules van Bruggen. Aanleiding was de zoektocht naar goede opvang toen zijn zoontje werd geboren. "We hadden echt een groot probleem na de geboorte van onze zoon. Het duurde een jaar voordat we toegang kregen tot een crèche en we hadden geen netwerk van kinderopvang om ons heen".

Bekijk ons verhaal

Logo's